Jac. van Zeijl & Znn.: 0174-623 400

Beschoeiingswerken

Beschoeiingen
Om Uw waterkant te beschermen tegen afkalving plaatst U een beschoeiing. Een beschoeiing bestaat uit palen verticaal in de grond aangebracht, met daarachter planken horizontaal gemonteerd. Als de te keren hoogte te groot wordt kunnen we de beschoeiing verankeren.

Al vele jaren plaatsen wij beschoeiingen voor diverse opdrachtgevers, waaronder waterschappen, particulieren, gemeenten of als onderaannemer. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, als het project klaar is dient U tevreden te zijn en wij trots op ons werk.

Wij leveren en plaatsen beschoeiingen in diverse materialen o.a. hardhout (met of zonder FSC keurmerk).

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden staan hier diverse foto’s.

Damwanden
Een damwand is een stevige constructie om een hoogteverschil op te vangen.Een damwand bestaat uit verticaal in de grond aangebrachte planken met messing en groef. Aan de voorzijde komt horizontaal een of meerdere gordingen om de planken onderling te koppelen, tevens worden hieraan de ankerstangen bevestigd.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, via land of over water. Een damwand kan door ons in diverse lengtes, vorm, en diktes aangebracht worden.

Diverse materialen zijn mogelijk o.a. hardhout (met of zonder FSC keurmerk), beton, staal of kunstof.

 

Bruggen
Heeft U een brugdek dat aan vervanging toe is. Of wilt U een hele nieuwe brug inclusief landhoofd, alles is mogelijk.

Van ontwerp tot uitvoering!

Vlonders
Een vlonder of steiger bestaat uit een onderbouw en een dek. De onderbouw bestaat uit een frame van balken welke gedragen wordt door palen. Op het frame worden de vlonderplanken bevestigd.

Diverse soorten planken zijn mogelijk: Ribbels, zonder of met anti slip.

De zijkanten van de vlonder kunnen worden opgesloten met damwand of beschoeiing. Ook een trap kunnen wij voor U op maat maken.